Conserven

Bij VIZmarkt tref je de grootste collectie vis conserven uit de wijde omgeving. Met een keuze uit ruim 120 verschillende soorten vis uit blik zit er altijd wel iets voor je tussen. Ruim 90% van ons aanbod is eigen import waarvan een groot deel exclusief bij  ons te verkrijgen. Alles is van onbesproken kwaliteit en een verrijking voor ieder borrelplateau, aperitief of maaltijd. Uiteraard zijn conserven door hun houdbaarheid meer dan geschikt om in de keukenla te hebben liggen voor het geval dat. 

Heb je een winkel, restaurant of ben je op zoek naar zakelijke geschenken? Goed nieuws, door onze uitstekende inkoopcondities zijn ook zakelijke partnerships een goede mogelijkheid en kan jij niet alleen uitstekende conserven op jouw plank of menukaart zetten maar kunnen wij je ook helpen aan iets origineels of zelfs een totaalconcept. 

Bij ons een ruime keuze uit sardines, tonijn, octopus, inktvis en diverse schelpdieren uit blik. Van een Gourmetlijn van de allerbeste kwaliteit to een absoluut mooi budget alternatief. Samen komen we er wel uit.  Een greep uit ons aanbod:

LA Perle Des Dieux

Met deze mooie partij werken wij met veel trots al het langst samen. La Perle Des Dieux is gevestigd in Saint-Gilles-Croix-de-Vie in de Vendee in Frankrijk. Van La Perle des Dieux hebben wij een groot aanbod sardines. Veel unieke recepten met gegrilde sardines in blik of sardines met unieke fruitige pepertjes, met zeekraal en kappertjes of zwarte peper en kurkuma. Maar het mooist zijn de Milésimees. Milésimees zijn sardines uit specifieke vangstjaren. Deze sardines worden ieder jaar aan het eind van de zomer gevangen als ze mooi vet zijn. De sardines worden met de hand ingelegd in blikjes met de mooiste ontwerpen en voorzien van jaartal. Zo hebben wij standaard sardines van de afgelopen 9 jaar liggen. Naast de sardines van La Perle des Dieux hebben wij hun mooie makreel, kabeljauwlever, diverse smeersels en kadopakketten en verpakkingen van La Perle des Dieux in huis. 

 

Conservas de Cambados

Uit Cambados een de Ria de Arousa in het Spaanse Galicia komt de Spaanse ambacht van Conservas de Cambados. Ook deze conserven zou je vanwege hun look al aanschaffen om op alleen maar op de keukenplank te zetten. Des te groter is de verassing dat ook bij conservas de Cambados de inhoud het uiterlijk nog ruimschoots overtreft. Deze conservan mogen dan ook niet ontbreken in  de betere visrestaurants, bars of bistro. Conservas de Cambados is een klein bedrijf waar alles nog zelf gebeurt wat maar bij de bedrijfsvoering van een ambachtelijk conservenfabriek komt kijken. Voorop natuurlijk het met de hand schoonmaken en inblikken van al het moois uit de Rias Gallegas. De ligging aan de Ria de Arousa is niet toevallig, deze zee inham staat bekend om zijn grote rijkdom aan zeevruchten en schelpdieren. De mosselen uit de Ria de Arousa zijn wereldwijd bekend om hun kwaliteit. Conservas de Cambados houdt zich net als wijzelf aan wat de zee en de seizoenen bieden. Als het er niet is, of de kwaliteit niet naar wens dan wachten we gewoon even. Er is altijd genoeg aan andere opties. Met grote trots bij ons in de winkel: Conservas de Cambados!

 

A Mar es Espectacular

A Mar es Espectacular biedt een uniek totaal concept waar hun liefde voor de zee vanaf straalt. A Mar es Espectacular is een familiebedrijf uit Vilassar de Mar wat zo'n 30 km ten Noorden van Barcelona ligt. A Mar brengt een totaalconcept voor de aperitieftafel of vis en/of oesterbar. Central in het concept staat de unieke eigen saus Salsa a Mar d'Amunt.  Salsa a Mar d'Amunt is naar een recept van de Spaanse sterrenchef Paco Perez (Oa Enoteca in Barcelona** en restaurant Miramar**). De saus dankt zijn naar aan de Mar d'Amunt, de baai in de Middellandse zee waar Paco Perez zijn restaurant Miramar aan gelegen is. Salsa a Mar d'Amunt is een frisse umamirijke saus op basis van zeewier, bonitoflakes en yuzu en is super te combineren met schelpdieren en ventresca uit blik, vers geopende oesers, gestoomde mosselen, als dressing of vinaigrette en als dip voor licht gezouten aardappelchips. Naast de Salsa a Mar d'Amunt heeft  A Mar Es Espectacular diverse conserven uit eigen productie; diverse schelpdieren (mosselen, kokkels, venusschelpen), ventresca ( de vette buik) van yellowfin tonijn, millesimee sardines en mooie grote Gordal olijven in Salsa a Mar d'Amunt. A Mar es Espectacular verdeelt 10% van hun winst over goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van onze oceanen. 

De looks zijn top, het verhaal is mooi en de smaak? Overtuig jezelf, wij zijn verkocht.