VIZwinkel

Verse vis

In onze winkel bieden wij dagelijks een wisselend aanbod verse vis met dagverse aanvoer van de afslagen uit Nederland, Frankrijk en Denemarken. Wij kopen zo duurzaam mogelijk in. Hierbij volgen nauw de adviezen van de viswijzer van Good Fish Foundation. Wij verkopen geen vis van de rode lijst en uitsluitend vis in het seizoen. 

 

Gerookte vis

Onze gerookte vis komt voor een deel uit eigen keuken. De warmgerookte zalm en onze in Haarlem wereldberoemde beroemde zalmbuikjes roken wij zelf. Onze gerookte makreel en forel komt van een rokerij uit Spakenburg en de koudgerookte Schotse zalm van een rokerij op Urk. Ieder heeft zo zijn specialisme, het werken met meerder partners garandeerd de beste kwaliteit voor elk product.

 

Oesters

Wekelijks storten wij ons op een mooi gevarieerd aanbod van dieverse oesters uit Nederland, Frankrijk, Ierland, Spanje en zelfs Portugal. Van tafelcreuzen en platte Oesters uit onze eigen Oosterschelde tot de meest verfijnde Europese speciaal oesters. Wil je ze geopend mee? Dat kan natuurlijk ook. Geef je het even tevoren aan?

 

Gebakken vis

Ook voor gebakken vis zit u bij ons aan het juiste adres. Onze kibbeling en lekkerbekken bakken wij van kabeljauw. Wij hebben ons eigen mengsel ontwikkeld van 4 verschillende bloemsoorten voor een mooie smaak en een extra krokant jasje. Verder hebben wij nog  calamares gebakken in broodkruim, friet van Friethoes en een klassieke Britse Fish and Chips.

 

Conserven

Wij hebben een groot aanbod visconserven in de winkel. Uit eigen import hebben wij een heel ruim aanbod sardine conserven van La Perle des Dieux uit Bretagne. Diverse mooie smaaksamenstellingen en zelfs gegrilde sardines vormen de basis van het assortiment. Maar het meest trots zijn we op de Milesimees van La Perle Des Dieux. Deze sardines zijn ingeblikt en gemerkt op vanghstjaar en gaan wel 10 jaar mee. En wist je dat ze in die 10 jaar alleen maar beter worden?

Naast La Perle Des Dieux hebben wij een uniek en breed aanbod van diverse top conserven van Ramon Pena uit Rias Gallegas (ESP). Van Ramon Pena hebben wij oa MSC gecertificeerde albacore tonijn, befaamde inktvisjes in saus van eigen inkt, petoncles, octopus, mosselen en nog veel meer. Je moet het zien ( en proeven) om het te geloven.