Het VIZ Pubfood menu

23 februari 2019 23 februari 2019

In Engeland weten ze het al jaren. Vers hoeft niet altijd veel te kosten en wat niet veel kost hoeft absoluut niet minder te zijn. Het aantal pubs in Engeland met michelinsterren getuigt dat dit een waarheid als een zeekoe is. Ook wij hebben veel van onze inspiratie uit de pubs langs de Britse kust. Al jaren reizen wij in de zomer graag af naar Whitstable, aan de kust in Kent. Een steenworp afstand hiervandaan zit daar de Sportsman (In Seasalter, aanrader voor alle Seafoodies!!). De eerste pub die ooit een michelin ster wist te veroveren. En terecht. Ook zijn wij meermalen in Marlow neergestreken voor een gezellige avond in 2* pub The Hand and Flowers. In de winter van 2013, toen nog aan het roer van de keuken van een groot 5 sterren hotel in Rotterdam ben ik na een bezoek zo geinspreerd geraakt dat ik er nog aan week stage bij Tom Kerridge in de keuken van The Hand and Flowers aan toegevoegd heb. Op zaterdag 23 februari hebben wij daarom een speciale avond gepland. Vanaf 19:00 serveren wij een 4 gangen menu "pub style" Graag delen wij onze passie met jullie gedurende deze gezellige avond. Lekker ongedwongen genieten van mooie en vooral verse vis. Een beetje snacken, proeven en vooral genieten. Genieten van vers, van puur, van eenvoud. 

Het menu kost 32,50 voor 4 gangen. Drink er lekker bij waar je trek in hebt. Reserveren via de website of telefonisch 0238447228